Sovereign Hill, Botanical Gardens och Melbourne Skydeck Bus Tour

Visa alla bilder (23)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Gå tillbaka i tiden till Goldrush-eran vid Sovereign Hill, besök Eureka Centre, se fantastiska blommor i den botaniska trädgården och avsluta dagen med den bästa utsikten över Melbourne från Skydeck på 88:e våningen i Eureka Tower.

Du kommer att hämtas i luftkonditionerad komfort av en engelsktalande guide för denna lilla grupptur. Res västerut från Melbourne till Ballarat där ditt första stopp blir den fantastiska botaniska trädgården för en vandring bland blommorna och arvträden, och besök sedan den pittoreska sjön Wendouree. Dags att ta ett steg tillbaka i tiden till Gold Rush 1850 på Sovereign Hill där traditionella hantverksdemonstrationer och möjligheter att panorera efter guld väntar på dig. Härifrån besöker vi Eureka Centre, den historiska platsen för gruvarbetarnas uppror. Din dag kommer att avslutas med den mest spektakulära utsikten från Melbourne Skydeck, 88 våningar upp i Eureka Tower!

Detta ingår

  • Hämta och lämna till centrala Melbourne plats + alla inträdes- och inträdesavgifter ingår.

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Mat och dryck ingår ej, du kommer att ha möjlighet att köpa dina egna måltider och vi uppmanar dig att ta med din egen återanvändbara vattenflaska.

    Övrig information

    Spädbarn och små barn kan åka i barnvagn eller sittvagn

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Spädbarn måste sitta i knät på en vuxen

    Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

    Spädbarn under 3 år är välkomna att delta gratis förutsatt att de inte har en plats. Om en plats krävs för spädbarnet, vänligen köp en barnbiljett för dem.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser