360-båtsupplevelse för att cirkumnavigera Magnetic Island

Gratis avbokning finns tillgängligt

Vi tar dig med på en oförglömlig 3-timmars båttur runt Magnetic Island och stannar för ett dopp på dagens vackraste strand. Under hela denna resa kommer du att besöka de randiga reven i: Nelly Bay, Florence Bay och Arthur Bay. Även om vattnets klarhet är väderberoende, kommer sköldpaddorna och det fantastiska fågellivet alltid att säga hej. Du kommer att besöka små vikar, bli fascinerad av tallarna som växer bland klipporna och lämnas förvirrad av de ovanliga och oförglömliga klippformationerna. Var den första att se Whale Rock och Turtle Rock. Alternativt kan du använda din fantasi för att namnge din egen sten!

Tillsammans med din visuella erfarenhet kommer vår kunniga båtmästare och besättningsmedlem att utbilda dig om en del av Magnetic Islands intressanta historia.

Ta med dina kameror, ta med solkräm, hattar och simmare, men vad du än gör, glöm inte att ta med din känsla för äventyr!

Detta ingår

  • Stingersuits på sommaren
  • våtdräkter på vintern
  • GST (skatt på varor och tjänster)

Övrig information

Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

Rekommenderas inte för resenärer med ryggmärgsskador

Rekommenderas ej för gravida resenärer

Rekommenderas inte för resenärer med låg kardiovaskulär hälsa

Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer

Information om turen

Plats

Avgår från
123 Sooning St, Sooning St 123, Nelly Bay, 4819
Vi träffas på Peppers restaurang balkong/strandpromenad. Endast 100 meter från Sealink färjeterminal; till vänster när du kommer ut från terminalen. Vänligen var där klockan 9:15 minuter.
Slutplats
123 Sooning St, Sooning St 123, Nelly Bay, 4819

Vanliga frågor





Har du några förslag?

Biljetter och priser