LANDSCHAPPELIJKE EN PREHISTORISCHE CRUISE - Mousserende wijn- en gastronomische schotels

4,8 · Voortreffelijk(68 beoordelingen)
Toon alle 35 foto's
Gratis annuleren beschikbaar

Ga met ons mee in ons speciaal gebouwde ondiepe landingsvaartuig om 120 miljoen jaar oude voetafdrukken van dinosaurussen, afgelegen baaien en kronkel de kreekinhammen te verkennen. Geniet van een idyllische strandlanding en geniet van de adembenemende locaties van de ruige kustlijn van Kimberley en de contrasterende kleuren van de felrode kliffen tegen het water van Roebuck Bay. Vogelaars zullen tijdens deze tour in hun element zijn met White Breasted Sea Eagles, Brahminy Kites, Visarenden, Pelicans, Jabiru en de duizenden waadvogels die Roebuck Bay naar huis roepen. Sta ook versteld van het onderwaterleven! Schildpadden en dolfijnen, waaronder de Snub Fin Dolphin, Mantaroggen, haaien en nog veel meer die je op tournee ziet. Dit is de ultieme Eco Tour met de toegevoegde bonus van dinosaurusvoetafdrukken! Geniet van mousserende wijn en gastronomische schotels terwijl u over het Mangrove Eco-systeem van Dampier Creek vaart. Deze tour heeft voor elk wat wils en is de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning.

Dit is inbegrepen

  • Voertuig met airco
  • Tijdens deze tour wordt een glas mousserende wijn of sinaasappelsap geserveerd.
  • Gastronomische schotels geserveerd aan boord

Dit is niet inbegrepen

    Dit is niet inbegrepen
    • Reef Shoes - u kunt ze bij ons huren of kopen of u kunt uw eigen schoenen meebrengen. Raadpleeg onze website en ga naar het tabblad 'Plan je tour' voor acceptabele schoenen.

    Gesproken talen door de gids

    Engels (GB)

    Aanvullende informatie

    Hulpdieren toegestaan

    Reizigers moeten ten minste een gemiddelde conditie hebben

    Je ontvangt de dag/avond voorafgaand aan de boekingsdatum van je tour een sms met de ophaaltijd. Zorg ervoor dat u een mobiel telefoonnummer opgeeft waartoe u toegang heeft tijdens uw verblijf.

    Als u gratis hoteltransfers heeft aangevraagd, houd er dan rekening mee dat uw ophaaltijd maximaal 1 uur voor uw tourtijd is, afhankelijk van het hotel dat u hebt geselecteerd. Raadpleeg ons sms-bericht dat de middag voorafgaand aan uw tourdatum wordt verzonden, met uw exacte ophaaltijd. Als je zelf met de auto naar onze locatie komt, kom dan op het tijdstip dat vermeld staat in het sms-bericht. Voor uw planning is dit ongeveer 35 minuten voorafgaand aan de tourtijd die u hebt geselecteerd.

    Niet rolstoeltoegankelijk

    Routebeschrijving

    Locatie

    Vertrekpunt
    Broome Adventure Cruises, Port Dr 297, Minyirr, 6725
    Gelegen aan Port Drive. De dichtstbijzijnde kruising is Kavite Road, we zijn ongeveer 200 meter voorbij deze afslag en onze oprit komt uit Port Drive aan de linkerkant. Zorg ervoor dat je op de exacte tijd op de locatie arriveert die staat vermeld in je sms die de avond voorafgaand aan je geboekte datum wordt verzonden.
    Eindpunt
    Broome Adventure Cruises, Port Dr 297, Minyirr, 6725

    Wat gasten het best vonden

    Veelgestelde vragen





    Heb je een suggestie?

    Tickets en prijzen