Off the Been Path Private Tour El Nido (Sibaltan)

Visa alla bilder (9)
Gratis avbokning finns tillgängligt

Undvik folkmassorna och ge dig ut på ett äventyr en gång i livet med oss när vi utforskar de dolda pärlorna El Nido, Linapacan, Sibaltan och en orörd sandbank. I denna exklusiva endags privata rundtur kommer du att bevittna naturens oförstörda skönhet och uppleva El Nido i ett helt nytt ljus.

Höjdpunkter:

Off-the-Beaten-Path Adventures: Snorkla i kristallklart vatten, utforska unika klippformationer och upptäck dolda laguner på platser som bara är kända för ett fåtal utvalda.

️ Lokala läckerheter: Unna dig en picknicklunch med lokala rätter och njut av en privat middag i solnedgången på en lugn strand.

️ Linapacans dolda skatter: Besök Linapacan, ett avlägset paradis på ön, och fördjupa dig i den lokala kulturen i Sibaltan, utforska orörda stränder, mangroveskogar och charmiga kustbyar.

☀️ Hidden Sandbar: Upplev magin med en avskild sandbank, perfekt för beachvolleyboll, solbad och romantiska solnedgångar.

Detta ingår

  • Alla avgifter och skatter

Det här ingår inte

    Ingår inte
    • Kajak

    Övrig information

    Servicedjur tillåtna

    Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten

    Rekommenderas inte för resenärer med låg kardiovaskulär hälsa

    Resenärer bör ha medelgod fysisk kondition

    Vi kan hämta från inlandshotell. För orter som ligger på öar som Cauayan Resort eller Miniloc, etc. skulle dessa kräva att gästerna ordnar sin egen transport med hotellet för att ta dig till hamnen eller staden El Nido där vi kan hämta dig.

    Information om turen

    Vanliga frågor





    Har du några förslag?

    Biljetter och priser